Novosti & projekti

ASuBiH i ONAuBiH u potrazi za novim Office managerom!

Asocijacija srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini i Omladinska novinska asocijacija u Bosni i Hercegovini raspisuju konkurs za prijem u radni odnos za poziciju:

OFFICE MANAGER

Asocijacija srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini je nevladina, nestranačka i nepolitička organizacija čiji je osnovni cilj poboljšanje statusa srednjoškolaca u zemlji i okupljanje svih mladih koji pohađaju srednju školu na prostoru BiH.

Omladinska novinska asocijacija u Bosni i Hercegovini (ONAuBiH) je nevladina, multinacionalna i multietnička organizacija koja mladima pruža priliku da se pobliže upoznaju sa medijima, nauče više o njima, te da sami učestvuju u kreiranju i popunjavanju medijskog prostora.

Tražimo komunikativnu osobu sa izraženim organizacijskim vještinama, spremnu na stalnu komunikaciju i dinamičan rad sa mladim ljudima (dobi od 15 do 30 godina). Ovo je pozicija sa punim radnim vremenom, bazirana u našoj kancelariji u Sarajevu.

Cijeli tekst Konkursa možete pročitati ovdje.

Molimo sve zainteresovane kandidate, koji zadovoljavaju uslove Konkursa, da pošalju svoj CV i motivaciono pismo, te minimalno dvije preporuke do 25.10.2019 u 23:59, na e-mail konkurs.asubihonaubih@gmail.com.