Generalna skupština, Novosti & projekti

Asocijacija srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini raspisuje konkurs za 10 novih članova/ica Upravnog odbora

Asocijacija srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini raspisuje konkurs za 10 novih članova/ica Upravnog odbora koji se biraju na mandat od dvije godine.

Popunjavanjem obrasca u nastavku iskazujete želju za rad u Upravnom odboru Asocijacije srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini 2017/2019.
Podaci navedeni u obrascu za prijavu koristiti će isključivo u svrhu odabira novih članova/ica Upravnog odbora i u druge svrhe se neće koristiti.

Kandidati/kinje koji se žele prijaviti moraju ispunjavati sljedeće uslove:

– da su državljani Bosne i Hercegovine;
– da pohađaju srednju školu na području Bosne i Hercegovine;
– da nisu aktivisti/kinje neke od političkih partija;
– da je član/ica Lokalnog tima ASuBiH-a u mjestu boravka ili školovanja.

Da biste se prijavili za ovu poziciju potrebno je da ispunite sva pitanja aplikacije u nastavku i dostavite na mail konkurs@asubih.ba do 10.09.2017. godine, do 23:59 sati.

Rezultati konkursa biti će objavljeni na našoj web stranici www.asubih.ba 15. septembra/rujna 2017. godine, nakon ćega ćemo kontaktirati kandidate i kandidatkinje koji će se predstavljati Generalnoj skupštini, koja će biti održana u periodu od 14. do 16. oktobra/listopada 2017. godine u hotelu Grand u Sarajevu.

Nepotpune, neblagovremene, te prijave sa uvredljivim i pogrdnim sadržajem neće se uzeti u razmatranje.

Više informacija možete dobiti putem broja telefona 033/205-850, na email: konkurs@asubih.ba, putem web stranice: www.asubih.ba ili Facebook stranice:www.facebook.com/ASuBiH

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *