Alumni grupa, Novosti & projekti

ASuBiH slavi 16 godina!

Sa velikim zadovoljstvom obavještavamo vas da danas slavimo 16 godina postojanja i rada Asocijacije srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini (ASuBiH). Od našeg osnivanja 4. novembra 2007. godine, ASuBiH je postala neizostavan dio života srednjoškolaca/ki širom zemlje.
Tokom ovih 16 godina, ASuBiH je sprovodila brojne projekte i aktivnosti, angažujući više od 10.000 srednjoškolaca/ki iz svih krajeva Bosne i Hercegovine koji rade stravstveno.

Natstojimo svaki dan podsticati članove/ice iz lokalnih zajednica na rad i na želju za promjenom. Kroz ovu organizaciju i njene članove/ice već 16 godina uživamo u zajedništvu, prijateljstvu, ustrajnosti, upornosti i borbi za naše bolje sutra!

Zahvaljujemo se svakom od vas koji ste bili dovoljno hrabri da date svoj glas za promjenu. Dug je put ispred nas, ali koračamo svi zajedno, rame uz rame, polako i sigurno.
ASuBiH je postala sinonim za solidarnost, borbu za prava srednjoškolaca/ki i promjene u društvu. Hvala svima koji su nam se pridružili na ovom putovanju i podržavali naš rad. Nastavljamo zajedno raditi na stvaranju boljeg sutra za sve srednjoškolce u Bosni i Hercegovini.

U nastavku pročitajte šta su naši Alumni članovi/ica, koji su nekada bili srednjoškolci/ke, imali reći za svoje vrijeme u ASuBiH-u i kako to danas utječe na njih poslije više godina.

Mi ne ostajemo tihi, a ASuBiH-u, sretan 16. rođendan!