Generalna skupština, Novosti & projekti, You.th Participate

Obavještenje o održavanju Godišnjeg događaja – XIV Generalne skupštine!

XIV Generalna skupština predstavlja Godišnji događaj Asocijacije srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini prilikom kojeg okuplja predstavnike svih lokalnih timova na jedno mjesto, zajedno sa kandidatima za nove članove i članice Upravnog odbora, trenutnim Upravnim odborom, Alumni članovima te našim donatorima, partnerima i prijateljima, a sve to sa upriličenim raznovrsnim programom. Ovogodišnja Generalna skupština održava se od 29. do 31. oktobra 2021. godine.

Skupština će biti održana kao hibridni događaj – delegati skupštine, partneri, gosti, prijatelji ali i svi članovi organizacije širom Bosne i Hercegovine, moći će pratiti događaj online putem naših društvenih kanala. Prijenos uživo na društvene mreže će se direktno emitovati iz hotela Hollywood u Sarajevu, sa početkom u 14:00 sati. Zbog epidemioloških mjera i kompletne situacije sa kojom se trenutno suočavamo povodom pandemije COVID-19 virusom, bezbjednost i zdravlje naših članova i članica nam je najbitnija te ćemo zbog toga ovaj događaj upriličiti na ovakav način.

Ukoliko vas zanima kako će naš Godišnji događaj – XIV Generalna skupština izgledati, budite slobodni da nas pratite putem naših društvenih mreža :

Facebook
Instagram
YouTube kanal

Asocijacija srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini (ASuBiH) je nevladina, nestranačka inepolitička organizacija čiji je osnovni cilj poboljšanje statusa srednjoškolaca u zemlji i okupljanje svih mladih koji pohađaju srednju školu na prostoru BiH.

 

Čekamo vas s uzbuđenjem!